Η πολλών χρηστών web άδεια της Total Materia είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση για ομάδες μικρές και μεγάλες, γραφεία και επιχειρήσεις.

Παραχώρησης αδειών χρήσης πολλαπλών χρηστών: Δίκτυα και Εταιρική Έκδοση

Διανείμετε την ενημερωτική δύναμη και γνώση της Total Materia με πρόσβαση ενσωματωμένη στο intranet σας. Εσείς και όλοι οι συνάδελφοί σας έχετε πρόσβαση στη βάση δεδομένων σε μια "όπως απαιτείται" βάση οποτεδήποτε, απευθείας μέσα από το εταιρικό σας δίκτυο.

extended range

Οι λύσεις πολλαπλών χρηστών παρέχουν απαράμιλλη ευελιξία. Επιλέξτε την επιλογή έκδοσης αδειών που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:

Δίκτυο: Άδεια χρήσης online, με ταυτόχρονες προσβάσεις 3 έως 6. Παρέχει ευκολία χωρίς κωδικό πρόσβασης και κατανεμημένη πρόσβαση για τις επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους και μεγαλύτερου.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ: Άδεια χρήσης online, με απεριόριστο αριθμό ταυτόχρονων προσβάσεις και απεριόριστο αριθμό διακομιστών. Τέλεια σχέση απόδοσης/tτιμης για μεγάλες εταιρείες και κέντρα αποφάσεων.

Βασίζεται σε ένα συνδυασμό του αριθμού των ταυτόχρονων προσβάσεων και αριθμό φυσικών θέσεων βλ. παρακάτω για έναν οδηγό για τη σωστή λύση για σας:

Επιλογές

Άδειες χρήσης

Τοποθεσίες

Περιγραφή δυνατοτήτων πολλών χρηστών

Δίκτυο 3

3

3

Σχεδιασμένο για μια μικρή ομάδα σε μία τοποθεσία ή εξάπλωση σε έως και τρεις τοποθεσίες
Δίκτυο 4

4

4

Για μια μικρή ομάδα σε έως και σε τέσσερις τοποθεσίες
Δίκτυο 5

5

6

Για αρκετές ομάδες σε ένα ανώτατο όριο έξι τοποθεσιών
Δίκτυο 6

6

8

Για αρκετές ομάδες σε ένα ανώτατο όριο έξι τοποθεσιών
Εταιρική

Απεριόριστη

Απεριόριστη

Παγκόσμια πρόσβαση για απεριόριστους χρήστες, με απεριόριστη ταυτόχρονη χρήση

Οφέλη από την λύσεις πολλαπλών χρηστών

Λύση κλειδί, χωρίς συντήρηση: Δεν χρειάζεται η εγκατάσταση, η λήψη, και η διατήρηση κάποιου λογισμικού στους υπολογιστές σας και στο διακομιστή σας.

Πάντα ενημερωμένοι: Οι χρήστες σας θα εργάζονται πάντα με την πιο πρόσφατη και ενημερωμένη έκδοση της βάσης δεδομένων

Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο τη βάση δεδομένων:  Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με συνδέσεις και κωδικούς πρόσβασης.

Εξαιρετική οικονομία: Αυτή είναι η πιο οικονομική λύση, αν έχετε πολλά άτομα που χρειάζονται πρόσβαση στις πληροφορίες υλικές ιδιοτήτων. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες της βάσης δεδομένων, όποτε τις χρειάζονται.

ΤΙΜΟΛOΓΗΣΗ

Η τιμολόγηση για τους πολλαπλούς χρήστες βασίζεται στον αριθμό των ταυτόχρονων συνδέσεων με ελάχιστο τις τρεις και εκτείνεται σε απεριόριστο αριθμό κατά την επιλογή της εταιρικής σύνδεσης μαζί με απεριόριστο αριθμό τοποθεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή προϊόντων και τις κατευθυντήριες γραμμές, δείτε τη λίστα τιμών πολλών χρηστών.