A Total Metals webes változatának TÖBBFELHASZN licence a legkényelmesebb és leggazdaságosabb megoldás kisebb és nagyobb csoportok, irodák és vállalatok számára.

TÖBBFELHASZN licencek: Hálózati és nagyvállalati változatok

Ossza meg kollégáival a Total Materia adatbázis nyújtotta információkat és előnyöket szerver-alapú hozzáféréssel. A belső hálózaton keresztül Ön és munkatársai igény szerint bármikor hozzáférhetnek az adatbázishoz.

extended range

A TÖBBFELHASZN megoldások korábban soha nem tapasztalt flexibilitást nyújtanak. Válassza az Önnek legmegfelelőbb licencelési módot:

Hálózati: Szerver-alapú licenc 3-6 egyidejű hozzáféréssel. Közepes és nagyobb vállalatok számára is alkalmas, jelszó nélküli belépést és megosztott hozzáférést tesz lehetővé.

Nagyvállalati: Szerver-alapú licenc korlátlan egyidejű belépéssel és korlátlan számú szerverrel. A legjobb ár/teljesítmény arányú szolgáltatás nagyvállalatok és centralizált beszerzési központok számára.

Az egyidejűleg használt hozzáférések száma valamint a telephelyek száma határozza meg, hogy mi az ideális megoldás az Ön számára. Az alábbi útmutató nyújt ennek megtalálásában:

Opciók

Licencek

Telephelyek

TÖBBFELHASZN opció jellege

Network 3

3

3

TÖBBFELHASZN opció olyan kis csapatok számára, amelyek fizikailag 1-3 három helyszínen dolgoznak.
Network 4

4

4

TÖBBFELHASZN opció egyéneknek vagy kis csapatoknak, maximum 4 helyszínre
Network 5

5

6

TÖBBFELHASZN opció egyéni felhasználóknak vagy kis csapatoknak, maximum 6 felhasználói helyszínnel
Network 6

6

8

TÖBBFELHASZN opció maximum 8 helyszínen osztozó csapatoknak
Corporate

Korlátlan

Korlátlan

TÖBBFELHASZN opció globális eléréssel - a helyszínek és az egyidejű használók számában való korlátozás nélkül

A TÖBBFELHASZN megoldások előnyei

Kulcsrakész megoldás, karbantartás nélkül: Nincs szükség semmilyen szoftver telepítésére, letöltésére és karbantartására sem a szerveren, sem a kliensgépeken.

Mindig naprakész: Felhasználói mindig a legújabb és legfrissebb adatbázissal dolgozhatnak.

Gyors és könnyű hozzáférés az adatbázishoz és annak tartalmához: A felhasználóknak nem kell felhasználónevekkel és jelszókkal bajlódniuk.

Kivételesen gazdaságos: Ez a legköltséghatékonyabb megoldás, ha több személynek kell hozzáférést biztosítani az adatbázishoz. Egyszerre többen használhatják a programot, bármikor, amikor szükségük van rá.

Árak

A TÖBBFELHASZN csomagok árképzése két tényezőn alapul. Egyrészt az adatbázist egyidejűleg használó felhasználók számán - a három felhasználós csomagtól a korlátlan felhasználó hozzáférését lehetővé tevő nagyvállalati opcióig- , másrészt a felhasználási munkaállomások számán.

Kérjük, a megfelelő csomag kiválasztása érdekében tekintse át az alábbi árlistát.