Multi-user web licentie Total Metaria is de makkelijkste en meest kosteneffectieve oplossing voor zowel kleine als grote groepen, bedrijven en ondernemingen.

Meergebruikerlicenties: Netwerk en Corporate Edities

Verdeel het informatieve vermogen en de kennis van de Total Metaria Database over uw intranet. U en al uw collega's hebben op elk moment toegang tot de database, zoveel als nodig is, rechtstreeks binnen uw bedrijfsnetwerk.

extended range

Oplossingen voor meerdere gebruikers zorgen voor een nooitgeziene flexibiliteit. Kies de licentie die het best aan uw eisen voldoet:

Netwerk:Server-gebaseerde licentie, 3 tot 6 personen hebben gelijkertijde toegang. Biedt paswoord-vrij gemak en verdeelde toegang voor middelgrote en grote organisaties.

Corporate: Server-gebaseerde licentie, ongelimiteerd aantal simultane gebruikers en ongelimiteerd aantal servers. Ideale prijs/performantie ratio voor grote bedrijven en gecentraliseerde resource centra.

Gebasseerd op een combinatie van aantal toegangen tegen het aantal geographische locaties ziet u de kolom aan der rechterkant voor uw informatie:

Opties

Licenties

Locaties

Meergebruiker omschrijving

Netwerk 3

3

3

Ontwikkeld voor een klein team in een locatie of verspreid over maximaal drie locaites
Netwerk 4

4

4

Voor een klein team verdeeld over maximaal vier locaties
Netwerk 5

5

6

Voor meerdere teams verspreid over een maximum van vijf locaties
Netwerk 6

6

8

Voor meerdere teams verspreid over een maximum van acht locaties
Corporate

Ongelimiteerd

Ongelimiteerd

Globale toegang voor een ongelimiteerde aantal gebruikers en locaties

Voordelen van een meergebruiker oplossing

Kant-en-klare oplossing, onderhoudsvrij: Geen installaties, downloads en onderhoud van de software op uw servers en computers.

Steeds up-to-date: Uw gebruikers zullen altijd met de meest recente en up-to-date versie van de Database werken.

Snelle en makkelijke toegang tot de database en zijn inhoud: Gebruikers hebben geen last van logins en paswoorden (geldt voor Netwerk- en Bedrijfsedities).

Uitzonderlijk kostenbesparend: Dit is de meest kosteneffectieve oplossing wanneer u meerdere werknemers heeft die toegang nodig hebben tot informatie over materiaaleigenschappen. Vele personen zullen toegang tot de database hebben op de momenten dat ze die nodig hebben.

Prijzen

De prijzen voor Multi-user licenties worden gebaseerd op het aantal toegestane gelijktijdige connecties, met een minimum van 3 tot een ongelimiteerd aantal via de Corporate licentie.

Het kiezen van de juiste licentie, aangepast aan uw vereisten, is snel en eenvoudig. Wanneer u een klein team dat zich op 1 locatie bevindt of een aantal teams verspreid over verschillende locaties van toegang wil voorzien, hebben wij de juiste account voor u.

Gelieve de Total Metals Prijslijst pagina te bekijken voor meer details over de prijzen.