Licenţierea pentru Utilizator multipli in cadrul Total Materia este cea mai convenientă si eficientă soluţie din punct de vedere al costurilor pentru grupuri mici si mari, birouri si companii.

Licenţe pentru Utilizator multipli: Reţele şi Ediţia Corporate

Distribuie puterea informaţională si cunosţintele furnizate de Baza de Date Total Materia cu acces incorporat în intranetul Dvs. Dvs si toţi colegii Dvs pot accesa baza de date oricand in cadrul reţelei Dvs corporatiste.

extended range

Soluţii pentru Utilizator multipli furnizează o flexibilitate fara precedent. Selectează opţiunea pentru licenţiere care se potriveste cel mai bine nevoilor Dvs:

Reteaua: Licenţa bazată pe server, cu de la 3 până la 6 accesări simultane. Furnizează facilitatea fara-parolă si acces distribuit pentru organizaţii medii si mari.

Corporaţii: Licenţa bazată pe server, cu un număr nelimitat de accese simultane si un număr nelimitat de servere. Raport perfect preţ/ performanţă pentru companiile mari si centre de resurse centralizate.

Bazat pe o combinaţie a numărului de accese simultane şi un numar de locaţii fizice, verificaţi mai jos in ghid, soluţia potrivită pentru Dvs:

Opţiuni

Licenţe

Locaţii

Descrieri ale opţiunii Utilizator multiplu

Network 3

3

3

Creat pentru o echipa mică intr-o singură locaţie sau răspândit in mai mult de 3 locaţii
Network 4

4

4

Pentru o echipa mică din maxim 4 locaţii
Network 5

5

6

Pentru câteva echipe in maxim 6 locaţi
Network 6

6

8

Pentru câteva echipe in maxim 8 locaţii
Corporate

Nelimitat

Nelimitat

Acces global la un număr nelimitat de locaţii cu uz simultan nelimitat

Beneficiile Soluţiilor Utilizator multipli

Soluţia turn-key, fara nevoia de mentenanţă: Nu e nevoie sa fie instalat, descărcat si menţine oricare software pe server si computere.

Intotdeauna actualizat: Utilizatorii Dvs vor lucra intotdeauna cu cele mai recente si actualizate versiuni ale Bazei de date.

Acces rapid si usor in baza de date si in conţinut: Utilizatorii nu trebuie sa se preocupe de accessări si parole.

Economie exceptională: Aceasta este cea mai eficientă solutie din punct de vedere al costurilor daca exista putine persoane ce au nevoie de acces la informaţii legate de proprietăţile materialelor. Mulţi oameni pot avea acces la baza de date cu informaţii oricând au nevoie.

Preţuri

Planul tarifar pentru editia Multi-User se bazeaza pe o serie de conexiuni simultane alocate, cu un minim de 3 pana la un numar nelimitat prin optiunea noastra Corporate si deasemenea pe un numar de locatii pe care doriti sa le deserviti.

Vâ rugâm vizualizaţi lista de preţuri Total Materia pentru mai multe detalii legate de preţuri.