Multianvändarlicenser med Total Materia är den mest bekväma och kostnadseffektiva lösningen för både stora och små grupper, kontor samt företag.

Multianvändarlicenser: Nätverks- samt företagsutgåvan

Genom att tillgängligheten inkorporeras i ert intranät kan ni fördela information och kunskap inom Total Materia:s Databaser. Ni och era kollegor kan komma åt databasen "vid behov" när som helst, direkt i ert företagsnätverk.

extended range

Multianvändarlösningar ger oöverträffad flexibilitet. Välj licensieringsalternativ som bäst passar era behov:

Nätverk: Serverbaserad licens, med 3 till 6 simultana accesser. Ger bekvämligheten att inte behöva använda lösenord. Den distribuerar också ner nätverkstillgängligheten för medelstora och större organisationer.

Företag: Serverbaserad licens, med obegränsat antal simultana åtkomster och obegränsat antal servrar. Perfekt pris/prestanda förhållande för stora företag samt centraliserat resurscentrum.

Genom att ta hjälp av guiden nedan hittar ni den bästa lösningen för just era behov. Guiden är baserad på en kombination av antalet simultana åtkomster samt antalet orter:

Val

Licenser

Orter

Beskrivning av multianvändningen

Nätverk 3

3

3

Designad för en liten grupp på en ort alternativt spridd på max tre orter
Nätverk 4

4

4

Liten grupp på max fyra orter
Nätverk 5

5

6

Flera arbetslag spridda på max sex orter
Nätverk 6

6

8

Flera arbetslag spridda på max åtta orter
Företag

Obegränsad

Obegränsad

Global åtkomst över ett obegränsat antal orter med obegränsad simultan användning

Fördelar med multianvändarlösningen

Körklar lösning, underhållsfri: Det är inte nödvändigt att installera, ladda ner eller underhålla någon mjukvara på er server eller på era datorer.

Alltid uppdaterad: Ni arbetar alltid med de uppdaterade versionerna av databasen.

Snabb och enkel tillgång till databasen och dess innehåll: Användare behöver inte krångla med användarnamn och lösenord.

Exceptionell ekonomi: Detta är den mest kostnadseffektiva lösningen om ni har flera personer som behöver tillgång till information om materialegenskaper. På så sätt kommer flera kunna ta del av den information när de behöver det.

Priser

Multianvändarpriserna baseras på antalet simultana anslutningar. Det minimala antalet simultana anslutningar upgår till 3, därefter kan antalet anslutningar ökas till ett obegränsat antal. Detta erhålles genom företagsalternativet samt antalet orter ni vill tjäna.

Vänligen se vår omfattande multianvändarprislista för information om våra produkter.