Total Materian monikäyttäjä-weblisensointi on kätevin ja kannattavin ratkaisu pienille ja suurille ryhmille, toimistoille ja yrityksille.

Monikäyttäjälisensointi: Verkko- ja yritysversiot

Levitä Total Materia -tietokantojen tiedollista voimaa ja osaamista Intranetiinne yhdistetyn käytön kautta. Te ja kaikki kolleganne pääsette tietokantaan tarvittaessa milloin vain suoraan Intranetistänne.

extended range

Monikäyttäjäratkaisut tarjoavat ennenkuulumatonta joustavuutta. Valitkaa lisensointimalli, joka sopii tarpeisiinne parhaiten:

Verkko: Palvelinpohjainen lisenssi 3-6:lla samanaikaisella käyttöoikeudella. Tarjoaa keskikokoisille ja suurille yrityksille salasanatonta käyttömukavuutta ja hajautetun käyttöoikeuden.

Yritys: Palvelinpohjainen lisenssi rajoittamattomalla määrällä samanaikaisia käyttöoikeuksia ja servereitä. Täydellinen hinta/suorituskyky-suhde suurille yrityksille ja keskitetyille resurssikeskuksille.

Katso alta ohje Teille sopivan ratkaisun valitsemiseen. Ohje perustuu samanaikaisten käyttöoikeuksien ja fyysisten sijaintien määriin:

Vaihtoehdot

Lisenssit

Sijainnit

Monikäyttäjälisenssin kuvaus

Verkko3

3

3

Suunniteltu pienelle ryhmälle yhdessä tai maksimissaan kolmessa sijainnissa.
Verkko4

4

4

Pienelle ryhmälle maksimissaan neljässä sijainnissa.
Verkko5

5

6

Useille ryhmille maksimissaan kuudessa sijainnissa.
Verkko6

6

8

Useille ryhmille maksimissaan kahdeksassa sijainnissa.
Yritys

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Maailmanlaajuinen pääsy rajoittamattomasta määrästä sijainteja rajoittamattomalla määrällä samankaltaisia käyttöoikeuksia.

Monikäyttäjäratkaisujen hyödyt

Toimitusvalmis ja huoltovapaa ratkaisu: Ei tarvetta asentaa, ladata tai ylläpitää ohjelmistoja serverillänne ja tietokoneillanne.

AAina ajan tasalla: Käyttäjänne työskentelevät aina viimeisimmällä ja ajan tasalla olevalla tietokantamme versiolla.

Nopea ja helppo pääsy tietokantaan ja sisältöön:Käyttäjien ei tarvitse vaivata itseään kirjautumisilla ja salasanoilla.

Harvinaislaatuinen taloudellisuus: Tämä on taloudellisesti kannattavin ratkaisu, mikäli teillä on useita henkilöitä, jotka tarvitsevat tietoa materiaalien ominaisuuksia. Useilla henkilöillä on pääsy tietokantaan aina tarvittaessa.

Hinnoittelu

Monikäyttäjähinnoittelu perustuu samanaikaisten käyttöoikeuksien ja fyysisten sijaintien määrään. Samanaikaisia käyttöoikeuksia voi olla vähintään kolme, ja yritysversiossa rajattomasti.

Saadaksenne lisäohjeita tuotteen valintaan, olkaa hyvä ja katsokaa kattava monikäyttäjälisenssien hinnoittelulistamme.